На 28 април в рубриката "Бъдете здрави с тази сутрин" д-р Вергиния Николова разговаря с американския зъболекар д-р Бил Дорфман. Благодарение на неговите професионални  умения феновете на филмовото изкуство се радват на красивите усмивки на холивудските звезди, сред които са Том Крус, Холи Бери, Джордж Клуни, Мадона и много др. За зрителите на "Тази сутрин"  д-р Дорфман разказа за възможностите на домашното избелване на зъбите и на избелването с помощта на специална лампа, което се извършва в стоматологичния кабинет под контрол на стоматолога. Наследствено по-тъмните зъби или пожълтелите от тютюнопушене и неправилно подържана устна хигиена могат да бъда избелени, което д-р Дорфман демонстрира със снимки от своята моногрофия "Усмивка за милиони".
Успокояващи бяха обясненията, че нарушената цялост на зъбите, некрасиви неравности или широко разстояние между зъбите (диастема) може да се коригират с фасети, които подобно на изкуствен нокът се залепват върху зъба. Тази корекция опазва функцията за захапване и допринася за съвършено красива усмивка.
По отношение на усмивката на хора, при които се оголва венецът при смях, американският стоматолог работи в екип с пластични хирурзи за намаляване на височината на венеца, като по-този начин човек придобива желаната усмивка.
Д-р Бил Дорфман е убеден, че доброто самочувствие, широката усмивка с искрящо-белите и добре оформени зъби, допринасят за изявата на човек, за по-добра реализация в обществото и в личния живот.